HaleyDewit Club
加入
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
Harry Potter kan zich onzichtbaar maken dankzij z'n onzichtbaarheidsmantel. Een leuk attribuut in een fantasieverhaal of zou zo'n mantel ook echt bestaan? Wetenschappers uit verschillende landen beweren dat zij een onzichtbaarheidsmantel hebben ontworpen, die objecten kan verbergen door licht te splitsen. Dat schrijft de website Ananova.com.De onzichtbaarheidsmantel 面包车, 范 de wetenschappers haalt niet het niveau 面包车, 范 de mantel 面包车, 范 Harry Potter. Maar de mantel slaagt er toch in om paperclips en spijkers onzichtbaar te maken. De mantel is gemaakt 面包车, 范 gekristalliseerd calciumcarbonaat en werd ontworpen...
continue reading...
Hollywoodactrice Jessica Alba (30), die momenteel in blijde verwachting is 面包车, 范 haar tweede kindje, heeft na haar eerste zwangerschap hard gezwoegd om weer in form te geraken. Daar slaagde ze ook in - tot op zekere hoogte.

"Ik ben niet teruggekomen op het gewicht dat ik had voordat ik zwanger werd 面包车, 范 Honor," zo vertelde ze aan het Amerikaanse tijdschrift Allure. "Mijn lichaam is gewoon anders geworden. Mijn jeans sluit anders aan en de dingen hangen anders dan voorheen. Een zwangerschap is wonderlijk, maar je ziet er in elk geval naderhand helemaal anders uit", zegt ze. Alba's dochter Honor Marie is drie jaar oud. De actrice werd vooral bekend door de film 'Fantastic Four'. Sinds 2008 is ze getrouwd met filmproducent Cash Warren. (Belga / OSN)
Broederlijk Delen heeft voor zijn 50ste verjaardag een veilingsite gelanceerd waar geboden kan worden op een of andere ervaring met een bekende Vlaming, bijvoorbeeld op een picknick met Peter 面包车, 范 De Veire. De opbrengst gaat naar de campagne "Maak ons overbodig", waarmee Broederlijk Delen mensen in het Zuiden helpt hun eigen plannen uit te voeren in de strijd tegen armoede en onrecht.

Enkele 面包车, 范 de ruim vijftig ervaringen met BV's werden al geveild, liet de ngo donderdag weten. Zo bracht een verhaaltje voor het slapengaan met actrice Maaike Cafmeyer 601 euro op.
Op www.maakonsoverbodig.be kan momenteel nog geboden worden op "Deel Vlaanderen Vakantieland met Erika 面包车, 范 Tielen", "Deel de keuken met Jeroen Meus", "Deel de backstage met Philippe Geubels" en "Deel de werkvloer met Roos 面包车, 范 Acker". In de toekomst komen daar nog heel wat ervaringen met BV's bij, waaronder "Deel je naam met een personage uit een boek 面包车, 范 Marc De Bel". De veiling loopt nog tot 24 april. (Belga / LEE)
Gaston Berghmans is vandaag 85 jaar geworden. Zijn sketch met Joske Vermeulen is door de luisteraars 面包车, 范 Radio 2 tot beste sketch 面包车, 范 de komiek verkozen, zo meldt deredactie.be. Berghmans viert vandaag zijn verjaardag samen met zijn beste vrienden.

De afgelopen dagen konden de Radio 2-luisteraars stemmen op hun favoriete sketch. "Ik denk dat ze Joske Vermeulen kiezen", voorspelde Berghmans al in 'De Madammen' op Radio 2. In de alombekende sketch probeert collega Leo Martin tevergeefs om de heer des huizes aan de telefoon te krijgen, maar hij moet het doen met zoonlief Joske die alleen thuis is. De zin "Joske Vermeulen, Trammezandlei 122, Schoten" uit de sketch is ondertussen een klassieker geworden. De Joske Vermeulen-sketch is er een 面包车, 范 de 360 die Berghmans in z'n carrière gemaakt heeft. (Belga / OSN)
I hate your Stephen Lynch shirts
and your Jurassic Park merchandise
I hate that I can’t talk to you
Without sounding like an imbecile (i know that doesn't rhyme)

I hate that you’re on my mind
Every 秒 of everyday
I hate that I have to remind myself
I’d better stay away

I hate that when I go on Twitter
your tweets are the first ones that I see
I hate that when I talk to you
you never ever talk back to me

I hate that we have so much in common
but 你 will never want to know
I hate that I don’t exist to you
and that I have to go through this alone

I hate that I have to restrain myself
From reaching...
continue reading...
Lindsay Lohan heeft zich zondagavond gemeld bij een gevangenis in Lynwood in de Amerikaanse staat Californië. De 25-jarige actrice zal daar haar onlangs opgelegde gevangenisstraf 面包车, 范 dertig dagen uitzitten.

Lohan kan echter binnen enkele uren weer op vrije voeten zijn, schrijft de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. Het complex kampt namelijk met een cellentekort. Als de actrice weer vrijkomt, moet ze zich aan een strikt schema houden. Zo moet ze tot maart elke maand voor de rechter verschijnen om de voortgang 面包车, 范 haar nog openstaande taakstraf en sessies bij een psychiater te bespreken.
Lohan werd woensdag veroordeeld tot dertig dagen cel omdat ze zich niet aan de voorwaarden 面包车, 范 haar proeftijd hield, een terugkerend probleem voor de actrice sinds 2007. Toen begon de ellende voor haar, nadat ze twee keer werd opgepakt wegens rijden onder invloed. (Belga / KAV)
I snap with the finger
And he obeys
I tell him to bite you
And he goes my way
He claims that he loves you
And I’m certain that he does
So when 你 break his heart, please be gentle
‘Cause he might make a fuzz

You could do so much better
And better is me
Why would 你 put up with a second-hand doggy
If 你 could be my vampire queen
I will 显示 你 all the places 你 wanna see
And all dimensions inbetween
Just take a chance and get on that train
Promise 你 your life will never be the same


You walk my direction
But passing me by
You’re 表演 cold
But someday you’ll be mine
You claim 你 despise me
And I’m...
continue reading...
De eerste roman voor volwassenen 面包车, 范 Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling wordt in Groot-Brittannië voor de televisie verfilmd. "A Casual Vacancy" ("Een goede raad") wordt vermoedelijk in 2014 uitgezonden, zo deelde de BBC maandag mee. Ze heeft steeds gemeend dat het boek het best voor televisie geschikt was, indien het ooit zou verfilmd worden, verklaarde Rowling.

Het sociaalkritische boek over een stadje in Engeland werd in september uitgegeven en zorgde meteen voor opzien, omdat het het eerste boek 面包车, 范 Rowling was in vijf jaar. Met de reeks 面包车, 范 zeven opeenvolgende boeken over tovenaarsleerling Harry Potter was de schrijfster wereldberoemd geworden. De Potter-boeken werden ook succesvol verfilmd. (Belga / KAV)
Studio Brussel-presentatoren Siska Schoeters (rechts op foto) en Tomas De Soete (midden op foto) zijn vrijdag de trotse ouders geworden 面包车, 范 Lucien. Dat meldt de VRT. De geboorte is vlot verlopen en moeder, kind en papa stellen het wel.

Lucien werd op vrijdag 11 maart om 18.36 uur geboren. Hij meet 50,5 cm, weegt 3.105 gram en is naar verluidt al heel muzikaal.
Tomas en Siska zijn in de wolken met hun zoontje en willen hun prille ouderschap in alle intimiteit beleven. Daarom geven ze verder liever geen interviews of commentaar. (Belga / LEE)
James Gandolfini en Cory Monteith zijn twee 面包车, 范 de vijf overleden artiesten die zondag worden geëerd bij de Primetime Emmy Awards. Naast de twee acteurs wordt volgens entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter extra aandacht geschonken aan actrice Jean Stapleton, producent David Goldberg en acteur Jonathan Winters. Allen overleden het afgelopen jaar. The Sopranos-actrice Edie Falco doet tijdens de ceremonie een verhaal over haar ex-collega Gandolfini, terwijl Michael J. 狐狸 Familie Ties-producent Goldberg eert. Glee-actrice Jane Lynch praat over Cory Monteith en Rob Reiner herdenkt Stapleton....
continue reading...
Waarschuwing: als je Zinloos GeweldiG nog niet gezien hebt, en je wilt verrast worden, is het verstandig dit niet te lezen, want er staan heel wat details in.

Mijn excuses voor eventuele spelling en/of grammaticafouten.


Intro:

Zinloos GeweldiG. Geef toe, de titel alleen al spreekt aan. Lieven Scheire komt als eerste het podium op en begroet het publiek op een ietwat kinderlijke manier, wat meteen voor een gelaten sfeer zorgt. De oorsprong 面包车, 范 de naam Neveneffecten is weliswaar op het internet te vinden, maar het klinkt allemaal veel interessanter, als het uit Lievens mond komt. Ook omdat je op...
continue reading...
Elena shuts the 树干 of her car, turns around and startles.
Elena: 你 scared me. What are 你 doing here?
Damon: I’m hiding from Caroline.
Elena: And why is that?
Damon: I needed a break. She talks 更多 than I can listen.
Elena: That could be a sign.
Damon: Well, she’s awfully young.
Elena: Not much younger than 你 are.
Damon: Yeah. I don’t see it going anywhere in the bigger picture. I think she’d drive me crazy.
Elena: Caroline does have some annoying traits, but we’ve been 老友记 since first grade and that means something to me.
Damon: Duly noted. I’m sorry if I make 你 uncomfortable....
continue reading...
Lindsay Lohan's halfzus heeft meer dan 25.000 dollar uitgegeven aan cosmetische ingrepen in een poging om op haar halfzus te lijken. Ashley Horn, die het resultaat is 面包车, 范 een affaire die Lohan's vader Michael had met de tienermoeder Kristi in de vroege jaren negentig, heeft haar nieuwe look laten zien in het Amerikaanse magazine In Touch. Daarin somde ze op welke ingrepen ze liet uitvoeren: "Ik heb een neuscorrectie gehad, een beetje verfijning onder mijn wangen en kaaklijn, een vetinjectie in mijn kin en in mijn bovenste wangen. De bedoeling was om er meer als Lindsay uit te zien, in haar...
continue reading...
It wasn’t until they were three blocks away before Derek braked and carefully looked at Damon. “Before 你 say anything, let me explain” he started. Damon still fell short of words and so Derek went ahead. “Veronica was Kelsey’s best friend. They met on college and she came visit Kelsey on daily basis. Since I was seeing Amber I had contact with Veronica, too. When Kelsey died Veronica came to this town for the funeral. She knew I was here and she contacted me. She 说 that if I really loved Amber I would do anything to kill the creature that killed her”
“Kelsey killed her”...
continue reading...
One week later

A corrosive, burning pain spread across Caroline’s face and with a shriek she woke up. She wanted to wipe the vervain of her face, but her hands were tied. She was sitting in some kind of room.
There was a 床, 床上 and a desk. There were curtains and a carpet. 你 couldn’t say Klaus was no good host. But despite the nice room, Caroline would 爱情 to get out of it, after spending a week in it. A hand holding a napkin stretched to her face and cleaned it. “I’m sorry I had to do that” Caroline opened her eyes and looked at the girl. “Yeah, I bet you’re sorry” Caroline...
continue reading...
Dean opened the door and followed Jimmy outside.
“Hey, wait a minute!” he yelled.
Jimmy stopped and waited patiently for Dean to catch up with him.
“Where’s Cas? What did 你 do to him?” Dean asked trembling and furious.
“Don’t worry, he’s alive. He’s in here, somewhere. We switched places” Jimmy explained dark.
“I thought 你 were dead” Dean snapped hostile.
“Clearly 你 didn’t pay much attention. Castiel 说 I wouldn’t age 或者 die. I’ve been stuck in my own body for ages and it’s time Castiel knows what that feels like” Jimmy replied bitter.
“But…how…?”...
continue reading...
Meg opened the door of her house and kicked it open. She walked carefully inside and switched the light on. Heather followed her.
Cas was standing 下一个 to the front door, the same 刀 clenched in his hand. He ran to Heather and jumped her.
Heather screamed and Meg quickly turned around.
“No, Cas, wait!” she yelled when Cas tried to stab Heather. “She’s here to help you. She can make the pain go away”
Cas let go of Heather and stared suspicious at Meg. “You’re lying” he said.
“The briefcase” Meg explained. “There’s a medicine in it. Heather can help you. Please, let...
continue reading...
Daphne opened the wardrobe and picked out a pair of jeans and a T-shirt. She gave it to Cas. “We already know 你 have the same size as my brother, so why not wear his clothes”
“Shouldn’t I have my own clothes?” Cas asked careful.
“We’re not going to spend money if it’s not really necessary” Daphne 说 reproachful. “Besides, you’re really not in a position to make demands”
Cas looked down, ashamed of his behavior. Then he looked up again. “You’re right. I’m sorry” he 说 and he put on the clothes.
Daphne’s phone rang and as she picked up she said: “Make the...
continue reading...
最喜爱的 Movie: Maleficent
Favorite Movie Actor: Channing Tatum
Favorite Movie Actress: Emma Stone
Favorite Movie Duo: Shailene Woodley and Ansel Elgort in The Fault in Our Stars
Favorite Action Movie: The Amazing Spiderman 2
Favorite Action Movie Actor: Liam Neeson
Favorite Action Movie Actress: Jennifer Lawrence
Favorite Comedic Movie: Let’s be Cops
Favorite Comedic Movie Actor: Zac Efron
Favorite Comedic Movie Actress: Drew Barrymore
Favorite Dramatic Movie: The Fault in Our Stars
Favorite Dramatic Movie Actor: Robert Downey jr.
Favorite Dramatic Movie Actress: Shailene Woodley
Favorite Family Movie:...
continue reading...
最喜爱的 Quote from this scene:

Great meeting 你 too, Elena

Elena: I’m sorry for barging in. The door was… open.
Damon: 你 must be Elena. I’m Damon, Stefan’s brother.
Elena: He didn’t tell me he had a brother.
Damon: Well, Stefan’s not one to brag. Please. Come. I’m sure Stefan will be along any second.
Elena(enters the house): Wow. This is your living room?
Damon: Living room, parlor, Sotheby’s auction. It’s a little too kitchy for my taste. (looks at Elena) I can see why my brother’s so smitten. It’s about time. For a while there I never thought he’d get over the last one....
continue reading...