Jaffar Jackson Club
加入
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
 Jaffar :)
added by
照片
jaffar jackson
cute
jackson
OMG isnt Jaafar A cutie!!!!! I 爱情 him!!!!! He is sooo Sweet and kind, Also funny!!! I have to say the best thing about him is His Smile well wait everything!!!!!!! I 爱情 Him, And i am sure all his 粉丝 do too!!I know the Media did at one point try to bring him down but he is strong and has a great support system. I think he is the best person ever!! I 爱情 him With all my heart, also enjoy this club It's amazing and the person who made it THANK YOU!!! Much 爱情 to you!!!

To Support Him Follow him on twitter @jaafarjjackson
&& His very own Team @TeamJaafarJaxn
#TeamjaafarJackson

We 爱情 你 Jaafar your the best!!!! <3
added by MAPPB
added by jaafarbaby4lyfe
added by princemjlove
Source: princemjlove
added by Actress9663
Last one...i think
video
jaaaafaaaaaaaaarrrrrr
added by PrincessGurl
added by dsgt5
added by dsgt5
video
jaffar
jackson
added by kimijonas
posted by Shondrea07
嘿 EVERYBODY THIS DOESNT HAVE ANYTHING TO DO WITH JAFFAR JACKSON 或者 ANY JACKSONS BUT I JUST WANTED TO TELL U GUYS THAT I JUST MADE A CLUB ON HER FOR JUSTIN DIOR COMBS. HE IS P DIDDY SON AND HE IS SOOOO HOT!!! 哈哈 BUT U MIGHT HAVE SEEN HIM ON THE T.V 显示 MY SUPER SWEET SIXTEEN BUT I PERSONALLY THINK HE IS WAAAY CUTIER THAN JAFFAR BUT I WOULD LIKE EVERYBODY ON HERE TO PLEASE 搜索 JUSTIN DIOR COMBS UP AND TELL ME WHAT 你 GUYS THINK OF HIM CAUSE I JUST MADE IT LIKE AN 小时 以前 AND I NEED FANS!!! 哈哈 SO PLEASE LOOK UP JUSTIN DIOR COMBS!!!! AND ANOTHER THING I WOULD LIKE TO KNOW WHO MADE THIS...
continue reading...
added by Deziree99
added by Shondrea07
posted by Shondrea07
OKAY FIRST OF ALL BEFORE 你 READ THIS I AM NOT TRYING TO START NOTHING SO I DONT WANT ANYBODY TO GET MAD 或者 START TALKING CRAP. OKAY I THINK ALOT OF GIRLS ON THIS SITE REALLY NEED TO GET OUT OF JAFFAR BUSINESS BECAUSE ITS HIS BUSINESS AND I KNOW 你 YALL LIKE HIM BUT SOME OF 你 ARE KIND OF OBESSIVE (NO OFFENSE) BUT LIKE REALLY YALL BE ARGUING OVER SOEM REALLY DUMB STUFF. 秒 ALOT OF GIRLS ON HERE THINK YOUR BAD AND TOUGH BUT 你 KNOW 你 ONLY 表演 LIKE THAT CAUSE YOUR ON THE INTERNET. I ALSO WANT TO SAY SORRY FOR CALLING PPL NAMES CAUSE LIKE ITS REALLY STUPID TO ARGUE ON THE INTERNET 哈哈 BUT SOME OF 你 GIRLS ARE ANNOYING AND IMMATURE. BUT THIS IS ALL I HAVE TO SAY FEEL FREE TO LEAVE COMMENTS.PEACE OUT!!!!!
added by janulinecka
added by PrinceMJluv
video
jaafar
cute
hot
added by OMGMJfanforeva
Enjoy I made dis video :P
video
jackson
jaffar
family
jaafar
prince