HaleyDewit Club
加入
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
阿黛尔 kende het toppunt en het dieptepunt uit haar carrière in 2011: een wereldwijd succes voor haar album '21' en een operatie aan de stembanden, die haar verplichte om lange tijd te zwijgen. Zondag maakt ze haar comeback op de Grammy's waar ze meteen een favorietenrol heeft.

Voor de eerste keer na haar operatie zal de 23-jarige Britse weer optreden voor een groot publiek. Zelf is ze maar liefst zes keer genomineerd. "Het is zeer stresserend maar een mooie manier om mijn comeback te maken", laat ze weten. Haar album '21' ging maar liefst 12 miljoen keer over de toonbank. Vier maanden geleden moest ze met spijt in het hart haar tournee door de Verenigde Staten annuleren door een probleem aan haar stembanden. Kort nadien werd ze geopereerd.
"Zingen is mijn leven, mijn passie, mijn liefde, mijn vrijheid maar ook mijn werk", liet ze toen op haar blog weten. "Ik heb geen andere keuze dan me goed te verzorgen, anders riskeer ik schade die onherstelbaar is."
Eerder deze week kwam ze al in de spotlights toen couturier Karl Lagerfeld haar als 'te dik' bestempelde. "Ik wil echt niet op een graatmagere Minnie 老鼠, 鼠标 gelijken, dus als dat nodig zou zijn om succesvol te zijn, dan pas ik liever", liet ze toen optekenen. (Belga / KAV)
added by HaleyDewit
video
ellen's 电影院
trailer
just my luck
林赛·罗韩
added by HaleyDewit
Source: homeofthenutty + picnik
added by HaleyDewit
added by HaleyDewit
面包车, 范 werkloze en alleenstaande moeder tot multimiljonair: het levensverhaal 面包车, 范 J.K. Rowling, de schrijfster 面包车, 范 de immens populaire "Harry Potter"-verhalen, spreekt tot de verbeelding. Haar levensloop wordt nu ook op het witte doek vastgelegd, in de tv-film "Strange Magic". De Australische actrice 罂粟 Montgomery, bekend 面包车, 范 "Without A Trace", zal de rol 面包车, 范 Rowling spelen, zo melden Britse media donderdag.

"Strange Magic" zal in maart in Canada worden opgenomen, omdat de filmbazen daar gebouwen hebben aangetroffen die sterke gelijkenissen tonen met het huis waarin Rowling in Edinburgh woonde toen ze de Potterboeken schreef. De mediaschuwe Rowling heeft echter geen toestemming gegeven voor de tv-biografie.
Ze verkocht wereldwijd meer dan 400 miljoen exemplaren uit de Potterreeks. Haar fortuin wordt geschat op 590 miljoen euro. Dat maakt 面包车, 范 haar een 面包车, 范 de rijkste vrouwen in Groot-Brittannië. (Belga / LEE)
Waarschuwing: als je Zinloos GeweldiG nog niet gezien hebt, en je wilt verrast worden, is het verstandig dit niet te lezen, want er staan heel wat details in.

Mijn excuses voor eventuele spelling en/of grammaticafouten.


Intro:

Zinloos GeweldiG. Geef toe, de titel alleen al spreekt aan. Lieven Scheire komt als eerste het podium op en begroet het publiek op een ietwat kinderlijke manier, wat meteen voor een gelaten sfeer zorgt. De oorsprong 面包车, 范 de naam Neveneffecten is weliswaar op het internet te vinden, maar het klinkt allemaal veel interessanter, als het uit Lievens mond komt. Ook omdat je op...
continue reading...
video
zonde
vd
zendtijd
added by HaleyDewit
This must be their funniest 音乐 video ever xD
video
westlife
bop bop baby
音乐 video
video
dancing with the stars
australia
season 10
esther anderson
samba
home&away
added by HaleyDewit
video
added by flowerdrop
video
placebo
this picture
音乐 video
video
阿黛尔
he won't go
lyrics
video
吸血鬼日记
ingrid michaelson
are we there yet
video
ingrid michaelson
masochist
added by HaleyDewit
video
flyleaf
sorrow
added by HaleyDewit
video
嘎嘎小姐
lovegame
音乐 video
added by HaleyDewit
video
乔丁·斯帕克斯
the cure
added by HaleyDewit
video
邦乔维乐队
always
音乐 video
added by HaleyDewit
video
westlife
嘿 whatever
音乐 video